dinzler logo
dinzler logo

Usluga kafe za kompanije i poslovne kupce

Vrhunska kafa za goste, kolege i zaposlene.

Raspitajte se bez obaveza

Naši komercijalisti će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku za besplatnu i neobavezujuću konsultaciju.

 

Konsultacija

Kafa za vaše restorane

Od izbora pravog zrna kafe za Vaše goste, izračunavanja optimalnog budžeta do pronalaženja odgovarajućeg aparata za kafu, uklјučujući instalaciju i servis, pomoću DINZLER pržionice razvili smo mrežu svojih partnera.

Kafa za kancelariju

Naše iskustvo je pokazalo da se uz kvalitetnu kafu na radnom mestu povećava motivacija i uspeh u poslu. DINZLER koncept za kancelarije se bazira na dugogodišnjoj saradnji sa svojim kupcima. Od izbora omilјene kafe zaposlenih, do pravog aparata za kafu sa instalacijom i naknadnim održavanjem, mi kao stručnjaci smo uvek uz Vas. Naš cilj je da Vašim radnicima svaki dan obezbedimo najkvalitetniju kafu.

Naš prioritet

Da li tražite partnera koji bi Vama, Vašim gostima i zaposlenima obezbedio kafu?

Ako da, onda ste na pravom mestu. Već više od 50 godina pečemo i vršimo distribuciju svoje kafe restoranima, kompanijama i privatnim kupcima. Od 2008. godine smo otvorili i nekoliko svojih restorana. Ponosni smo što za sebe možemo reći da smo istinski stručnjaci za kafu koji govore jezikom gastronomije.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u ugostitelјstvu, imamo rešenje za sve izazove s kojima se susrećemo. Vaše zadovoljstvo je uvek nas prioritet.