dinzler logo
dinzler logo

Kafe aparati za profesionalnu upotrebu

Mi smo Vaš premium partner

Pored najkvalitenijeg zrna i savršene pripreme, od velike važnosti je izbor pravog aparata za kafu, kako bi se postigao optimalan kvalitet.

Mi ne nudimo samo visokokvalitetnu kafu, već vas podržavamo i u oblasti vrhunskih kafe aparata.Imamo decenijsko iskustvo u prodaji aparata za kafu i rado ćemo vam pružiti profesionalnu podršku.

Za sva pitanja o aparatima za kafu ili za pojedinačni koncept obratite se direktno.

Image

Espresso kafe aparat

Umetnost stvaranja kafe kao najviši nivo savršenstva - portafiler aparati zahtevaju određenu količinu znanja i posvećensti, ali rezultat je ubedljiv. Zajedno sa našim dugogodišnjim partnerima nudimo vam širok spektar portafiler aparata, prilagođeni vašim potrebama. Fokus je uvek na kvalitetu kafe i intuitivnom rukvoanju sa kafe aparatom.

 

Automatski kafe aparati

Kvalitet je naš glavni prioritet. Mi znamo da odaberemo potpuno automatizovane aparate za kafu. Uz malo truda postićićete visokokvalitetne rezultate. Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu u radu sa potpuno automatizovanim mašinama i premium proizvođačima, pokazaćemo vam kako možete da ponudite svojim kupcima predivnu kafu sa malim troškovima osoblja.

Naš asortiman u profesionalnoj oblasti uključuje sledeće proizvođače:

SCHAERER
SIEMENS
JURA

DINZLER profesionalni proizvodi

Uz proizvode DINZLER 65º i 92º, potrudili smo se po prvi put svoje znanje da iskoristimo u razvoju sopstvenog aparata za kafu. Doživite novi način profesionalne pripreme kafe.

Naš asortiman u profesionalnoj oblasti ukljušuje sledeće proizvođače:

FILTERKAFFEEZUBEREITUNG DINZLER 92°
MILCHSCHÄUMER DINZLER 65°