dinzler logo
dinzler logo

Sanremo

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, SANREMO vrlo dobro zna šta čini aparat za kafu jedinstvenim. Uz veliku pažnju detalja, svaka od njihovih mašina jedinstvena je na svoj način. I poslednje, ali ne najmanje važno, težnja za inovacijama i daljim razvojem tera SANREMO da stalno probija granice kako bi iskustvo kafe bilo još bolje. Kvalitet kafe je uvek u centru pažnje, ali i jednostavnost upotrebe, ergonomsko rukovanje i tehnička podrška omogućuju baristi da rukuje aparatom jednostavno i efikasno. Sve u svemu, vrlo jak partner Dinzler-a kako bismo osigurali dosledno visok kvalitet i pouzdanost.

sanremo aparat

Verona RS

Najnovija tehnologija uparena s klasičnim dizajnom - upravljana putem multifunkcijskog SMARTouch ekrana, SANREMO Verona RS obećava jednostavnu i intuitivnu operativnost za bariste. Svaka jedinica  ima svoj bojler. RS sistem omogućava da se temperatura bojlera svake jedinice podesi odvojeno putem bojlera za kafu. Sa 3 različita senzora temperature, upravljačka jedinica garantuje maksimalnu termičku stabilnost (do 0,2 ° C) i pritisak pare. Unapred pripremljena infuzija omogućuje vam postizanje maksimalnog ukusa i mirisa.

Osnovna oprema:
1 x dozator tople vode
2 x raspršivanje pare
Grejač šoljica
Standardne boje: crna, bijela

Specifikacije:
Priključak za napajanje: jaka struja 400V 3N 
Priključak za vodu: 3/8 "inča 
Odvod otpadne vode: sifon sa otvorenim levkom.
2 grupe
3 grupe

Sanremo Racer

Espresso mašina SANREMO Racer postavlja nove standarde u pogledu preciznosti i performansi! Posebno dizajniran za specijalitete od kafe, od najboljih barista na svetu, garantuje najkvalitetniji espresso užitak. Multi-bojleri su instalirani tačno na grupe za pripremu kafe kako bi se poboljšala kontrola temperature vode. 6 različitih programa omogućuju baristi da pojedinačno podešava tok pritiska, predinfuziju i vreme ekstrakcije. Aparat za kafu garantuje maksimalan ukus.

Osnovna oprema:
1 x dozator tople vode
2 x raspršivanje pare
Grejač šoljica
Standardne boje: Freedom, Custom i Custom Renegade

Specifikacije:
Priključak za napajanje: jaka struja 400 V 3 N 
Priključak za vodu: 3/8 "inča 
Odvod otpadne vode: sifon sa otvorenim levkom.
2 grupe
3 grupe